ÖVERRASKNINGAR SOM FÖRGYLLER VARDAGEN

Hoppsan vad klockan blev mycket! Idag har det varit full rulle bokstavligen hela dagen. Hörni, ikväll vill jag skriva om något som jag alltid vetat, men som jag påmints om de senaste dagarna, och det är att jag har helt fantastiska vänner som dessutom kommer med överraskningar som förgyller min vardag.

Under den senaste veckan har jag bland annat blivit överraskad med blommor, rosor av Jassan och tulpaner av Maria. Dessa brudar vet vad som förgyller min vardag, och det är att ha fina blommor hemma som ger den där lite extra lyxiga känslan i hemmet. Varje dag som jag har vaknat och sett dessa blommor har jag på en gång känt att idag blir det en bra dag. Dessutom tycker jag det är en så fin gest att ens vänner vill överraska en med något.

Överraskningar har inte slutat där utan även idag blev jag bortskämd, denna gång av Cessi. Efter en lång dag hade vi bestämt att mötas upp på stan. Strosa runt lite i butiker och därefter laga middag tillsammans. När jag kommer fram till vår mötesplats står Cessi där med två stora koppar kaffe, en åt mig och en åt henne. Den kaffen ska ni veta smakade lite extra gott efter en lång dag.

Jag brukar också överraska mina vänner ibland och det gör verkligen både mig och dem glada. Det behöver ju inte vara stora presenter utan mera gesten och det att man visar uppskattning åt sin vän med något man vet att de tycker om, till exempel mina vänner vet att jag är svag för kaffe & blommor.

Därför uppmuntrar jag nu dig att göra en fin gärning åt någon som du tycker om. Köp hem ett extra gott bröd till kvällsfikat åt din sambo. Överraska din kompis med en liten bukett blommor eller bjud någon på en kopp kaffe. Jag garanterar att det både kommer kännas bra både för dig och den du överraskar!