FEM FAKTA DU INTE VISSTE OM MIG

Det har blivit dags igen att avslöja lite mer fakta om mig som jag tror ni inte läst om förut. Tidigare liknande inlägg har varit väldigt omtyckta och jag hoppas ni gillar även dagens inlägg! Redo? Då kör vi!

  • När jag var kring 15 år gammal ville jag ta tre hål bredvid varandra i mitt vänstra öra och två i mitt högra. Modigt stegade jag in i butiken och meddelade min plan och blev genast nerröstad av personalen som berättade att detta inte var möjligt för mina öron är för små! Haha. Så sedan dess har jag fått nöja mig med att ha ett i höger öra och två i vänster öra. Såhär i äldre ålder känns det inte så viktigt men när jag var 15 år gammal var detta en riktig besvikelse.
  • Jag gillar inte sushi och kommer nog troligen aldrig göra det heller. Hur jag än försöker smakar det lika illa varje gång. Ni kan säkert tänka er hur många gånger jag fått förklara mig när jag röstat ner förslagen som mina vänner gett om att gå och äta sushi, hehe.
  • Jag har inte vuxit en centimer sedan jag gick i sjunde klass i högstadiet. Sedan dess har jag fått vänja mig vid mina 164 cm.
  • När jag var liten var min favorit maträtt min mammas spenatvåfflor. Jag önskade dem till middag och lunch varje gång Mamma frågade vad vi ville äta. Vi åt dem med hallonsylt och grynost (keso), så otroligt gott! Fortfarande en stor favorit hemma hos mig.
  • Att flytta till Sverige och börja skidgymnasiet där var inget jag planerat länge. Tvärtom var jag påväg och flytta till Kuusamo och börja på skidgymnasiet i Ruka. Sedan gjorde jag en tvär omvändning och flyttade till Gällivare istället. Så här i efterhand kan jag med handen på hjärtat säga att det är ett av de bästa besluten jag gjort.

Vill du läsa mer liknande inlägg? Här hittar du två inlägg till: 10 Fakta du inte visste om mig & Fem saker ni inte visste om mig :) Nu ska jag på yoga, kram på er!