INFLYTTNINGSFEST & KOMPISTID I SOLSKEN

Hej kära ni! Vilken härlig helg jag har haft. Dessutom har det ju varit helt fantastiskt väder som verkligen höjt stämningen under hela helgen. På fredagen hälsade jag på hos Fammo och därefter åkte jag till min kompis som hade inflyttningsfest. Lånade pappas bil så åkte hem ganska tidigt för att vara pigg följande dag.

På lördagen vaknade jag tidigt för att åka iväg till möbelbutiker och hitta en lösning till hur jag kan hänga upp mina ytterkläder i mitt nya hem. Till slut hittade jag en fin lösning som jag tänkte visa mer av när jag hinner fota av lägenheten i dagsljus. Jag vet att ni gillar att se hur jag bor så ska försöka visa er delar av mitt hem under veckan.

På eftermiddagen i lördags mötte jag upp Jassan och gick en promenad vid havet. Vi gick ut till en av öarna precis utanför Helsingfors och jag hittade ett nytt favoritställe. Där kommer jag spendera många stunder framöver. Eftersom det var så kallt ute blev det en rätt kort promenad och så åkte vi istället hem till mig. Jassan kom med många bra förslag hur man kunde inreda smidigare en del av mitt hem så jag lät henne ha fria händer och slutresultatet blev väldigt bra.

På kvällen blev det sedan fest hos Daniela & Nico, vilket var superkul! Alltid roligt att lära känna sina goda vänners kompisgäng. Trivdes som fisken i vattnet och åt massor med snacks haha.

Idag började jag min söndag på bästa sätt med ett riktigt svettigt yogapass. Därefter kom Lina hem till mig. Hon bor i Stockholm så det är alltid så kul när vi har möjlighet att träffas. Idag pratade vi ikapp allt som hänt senaste tiden och avslutade vår träff med en prommis i solen. Man måste verkligen njuta av det fina vädret nu när man kan. Perfekt tajming att det blev fint väder nu såhär till helgen när man varit ledig.

Vi har känt varandra med Lina sedan lågstadiet och har sedan dess varit goda vänner. Det är häftigt att ha vänner som man utvecklats och vuxit så många år med. I mitt flickrum finns fortfarande lappar som Lina skrivit åt mig när vi gick i trean på lågstadiet. Så fint att ha minnen från den tiden och att nu skapa nya minnen tillsammans.

Kvällen har jag spenderat tillsammans med min kusin Felicia. Vi lever båda väldigt hektiska liv så det är inte så ofta vi hinner träffas men alltid lika härligt när vi hinner. Hon är som en syster åt mig. Just nu befinner jag mig i Grankulla men ska börja röra mig hemåt. Lång dag framför mig imorgon så vill hinna sova ordentligt. Hoppas ni haft en härlig helg, stor kram!