DEN FINA FREDAGSMORGONEN

Med denna söta tös och hennes mamma började jag min dag idag. Som ni vet gillar jag att vända lite om på dagarna om det bara är möjligt, och börjar gärna en dag med kvalitetstid med någon kär till mig. Att få börja en fredag på det viset känns som ett perfekt upplägg.

Idag satt vi och drack kaffe och pratade i flera timmar tillsammans med Emmy samtidigt som alla tre tjejer mumsade på färsk mango, var och en av oss på sitt sätt. Celina helt klart på det gulligaste. Kan inte förstå hur man kan vara så söt som den tjejen, helt otroligt.

Vid lunchtid var det sedan dags för mig att dra till skolan och Emmy & Celina åkte vidare på andra ärenden. Resten av dagen har gått smidigt fram och just nu befinner jag mig i Grankulla för att mata vår sköldpadda. Visst vet ni om att min familj har en sköldpadda? Han heter Sjölle och är en riktig krutgubbe på cirkus 75 år. Idag har jag serverat päron åt honom som han så artigt bestämde sig att gå på istället för att äta, hehe. Nu ska jag åka vidare, ha en fin fredag kväll kära ni!

Tack sötnosar för en underbar morgon med er <3