FASTLAGSTISDAG OCH BLOGGMÖTE

Hej och glad fastlagstisdag! Jag har kommit tillbaka till Helsingfors efter en väldigt bra konferens i Hangö. Passade på att fota lite från stranden när vi var lediga några minuter idag. Höll på att frysa fingrarna av mig men det var så värt det för bilderna blev riktigt fina. Mer om det imorgon.

Idag är det ju fastlagstisdag vilket innebär att många unnar sig en bulle eller två. Den eviga frågan som återstår varje år är ju om bullen eller semlan, som man säger i Sverige, ska innehålla sylt eller mandelmassa till grädden. Enligt mig ska man gå in för fullt och jag kör helst sylt, mandelmassa och grädde. Så gott men mättande. Som tur är det bara en gång per år som denna tradition hålls.

Idag har en liten bulle fått slinka ner och ikväll ska vi äta bullarna vi bakade i söndags. För många studerande är fastlagsdagen en festdag men vi valde med mina studieflickor att köra en ost & bulle kväll istället. Vi är ett gäng som samlas hos Michelle och tänkte ha en rolig men lugn kväll. På alla sätt bättre så för min del eftersom jag både har mycket program och jobb samt för att jag inte direkt är festsugen med tanke på allt med Linus.

De andra är redan på plats men jag hade ett bloggmöte så jag kommer med lite senare. Mycket roligt på gång med bloggen just nu. Ska bli kul att berätta mer åt er när det finns något att berätta. Just nu är allt i planeringsfas så det finns inte riktigt något att presentera. Nu ska jag avsluta och röra mig mot mina flickor och fastlagsbullarna. Hörs imorgon!

Hur firar ni fastlagstisdag? Blir det lugn kväll och bullar eller fest för hela slanten?