SVETTIGT PASS & MYSBELYSNING

Godkväll. Tänkte försöka blogga som vanligt från och med nu. Försöker göra saker jag tycker om och bloggen är ju helt klart en av dem. I något skede måste man acceptera vad som hänt, fastän det känns riktigt jobbigt, det är nog enda sättet att gå vidare. Dock försöker jag vara väldigt snäll mot mig själv nu. Avboka sådant som känns jobbigt och verkligen tillåta mig själv att sörja. Jag tror inte att lösningen är att stänga ut alla känslor, för de kommer nog ifatt en i något skede.

Idag har jag varit på världens svettigaste yogapass med Linnea. Det var ett riktigt bra och utmanande pass men halleluja vad varmt det var. Det blev att lägga på en tvättmaskin direkt när jag kom hem. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt och just nu bakar vi bullar med Linnea, som vi ska ha när vi firar fastlagstisdag med mina studieflickor hos Michelle i veckan.

Åh vet ni, det börjar bli så himla mysigt hemma hos mig nu, trots att det fortfarande är rätt mycket grejer som inte hittat sin plats. Igår kväll hade vi Mello-kväll med min vän Jassan och vi bunkrade upp med middag och goda snacks. Sedan la vi oss i sängen och kollade på Mello, underbart. Mina boll-lampor som jag lagt runt min sänggavel passar väldigt bra in här, ger en fin stämning åt rummet om kvällarna.

Nu ska jag fortsätta baka. Imorgon ska jag till Hangö på tjänstemannakonferens så det blir riktigt kul. Vi hörs därifrån! Kram.