SUN DAN MY TRUE LOVE LINUS

Det är få gånger som denna blogg ekat tomt i flera dagar. Men så kommer en dag som får det att kännas som att någon kväver mig samtidigt som det sliter mitt hjärta i tu. Just den känslan har jag upplevt denna vecka och fastän jag egentligen vill skriva av mig så har varje försök slutat i stora tårar, idag gör jag ett nytt försök. I tisdags vid 22 på kvällen flög världens finaste pojke till himmelen. Sedan den stunden har det känts som att det är ett stort hål inuti mig som värker och sliter. Han fattas så mycket.

Någon av er kanske redan sett på min instagram @ccorinnes vad som hänt. Igår skrev jag om hur Linus inte bara var en hund för mig utan så obeskrivligt mycket mer: min bästa vän, vår familjemedlem och så mycket kärlek att det inte går att beskriva. Han var den som tröstade bäst, spred så otroligt mycket glädje och som alltid ville umgås och mysa. Hans ögon lös alltid av kärlek och lycka. Alla som känner mig vet att Linus var mitt allt, det har nog inte undgått någon.

Jag minns tydligt när vi hämtade honom första gången för snart 13 år sedan. Jag var nervös och längtade så mycket efter honom. Jag minns hur han tryckte sig fast i min famn när vi stannade för att äta på vägen hem. Hur han skällde åt sin egna spegelbild när han såg sig själv speglas genom glasdörren. Hur jag sov på golvet breved honom de första nätterna för att han inte skulle känna sig ensam. Han i bädden och jag på golvet. Jag älskade honom från första sekund, så även alla andra i min familj.

Att han inte skulle finnas en dag har alltid varit en av mina största rädslor. Under denna vecka har tårarna runnit så mycket att jag till slut inte orkar torka bort dem. Jag har fått helt ovärderligt mycket fint stöd av människor runtomkring mig vilket jag är evigt tacksam för. För mig är sorgen så stor och svår att hantera. Jag är tacksam för de som fångar mig så den inte kväver mig.

Dock vill jag försöka tänka på alla de fina stunderna och minnas dem istället för att gräva ner mig i sorgen. Jag har kollat igenom en massa bilder och filmer som jag har på honom. Det gör att det känns lite lättare. Hans energi smittar till och med igenom skärmen.

Jag är tacksam för att jag fått uppleva något så stort och kärleksfullt. Att jag fått dela så många år av mitt liv med någon så fin. Han kommer för alltid att fattas. Jag kommer alltid sakna och älska honom. Han kommer för alltid vara mitt hjärta.

Linus kennelnamn är så som rubriken lyder: Sun Dan My True Love och jag kan inte säga annat än att han aldrig kunnat få ett mer passande namn än så. <3