KOKANDE VATTEN OCH SPARADE PENGAR

Godkväll! Vet ni, ibland kan jag bli så trött på mig själv att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Sådana tillfällen kan bland annat vara när jag för åttionde gången går in i en och samma låda eller när jag tappar bort något viktigt och till slut hittar saken i till exempel kylskåpet där den absolut inte hör hemma.

Idag började min dag precis på detta vis. Just nu försöker jag dra ner på alla extra kostnader för att jag skulle vilja köpa lite nya saker till mitt hem. Idag kokade jag därför med mig lite tevatten i min termosmugg för att inte behöva köpa det i skolan. Gladeligen tog jag mitt pick och pack, lade ner termosmuggen stående i väskan och gick mot spårvagns hållplatsen.

När jag sätter mig på en av bänkarna i spårvagnen känner jag plötsligt hur något otroligt hett börjar rinna på mitt ben. Jag får panik och skuffar bort min väska som jag haft i famnen. I samma sekund inser jag att det är mitt nykokade tevatten som invaderat hela min väska som innehåller dator, kamera, kalender och en massa papper. I paniken försöker jag rädda min dator och kamera samtidigt som ett helt gäng med resenärer följer med mitt spektakel.

Från en lite mysigare testund än den jag hade idag...

Som tur var hade jag turen på min sida och både kamera & dator klarade sig, så även min kalender. Däremot fick ett helt gäng visitkort så mycket vatten på sig att de numera bara är små pappersbitar så det var lite synd.

Slutet av dagen förlöpte trots allt rätt smidigt, om man bortser från det droppande vattnet som föll från min väska vart jag än gick haha. Nu ligger diverse vantar mm. som var i väskan på tork. Hädanefter kommer jag aldrig mer lägga termosmuggen i väskan trots att det så fint lovades att den skulle hålla tätt.

Dock är jag tacksam att det denna gång var endast vatten som läckte ut. En gång tidigare lyckads jag få en hel lunchlåda med soppa att mysa runt i min väska, det var mindre kul haha.
Någon annan som lyckas med liknande som jag?