TOPPEN HELG

Hej på er! Igår kom jag inte in på min blogg och fick också rapporter av läsare att de inte heller kom in här. Ber om ursäkt för att de var så, mailade med portalen Nouw som jag bloggar på, och de har tydligen mycket tekniska problem just nu. Har inte kommit in på bloggen idag heller förrän nu klockan tio på kvällen så tänkte att jag kör ett sent inlägg ändå. Vill ju kika in och berätta åt er om min helg!

Denna helg får många pluspoäng. Jag har haft superroligt och hittat på en massa. I fredags var vi ju som sagt ute och åt med mina föräldrar. Jag köpte en bok som heter EatFinlnd åt dem i julklapp som innebär att man med boken får prova olika restauranger under ett års tid och så får man en huvudrätt gratis vid första besöket vid varje restaurang. Superbra koncept enligt mig om man gillar att lyxa till vardagen med att äta ute på restaurang.

Min julklapp åt mina föräldrar, bestod av två delar, boken och så bjöd jag dem på en fyra rätters meny på restaurang Kolmon3n i Berghäll. Vi hade en super härlig kväll och var jättenöjda med både service och maten så kan verkligen rekommendera Kolmon3n om ni är sugen att prova något nytt. Dessvärre tog jag ingen bild därifrån, vilket ju var lite tokigt.

Igår passade jag och en kompis på att ta en promenad vid havet när det fortfarande var ljust ute. Älskar att det börjar bli ljusare nu för varje dag som går. Strosade runt på Helsingfors gator och tog en kaffe på klassiska Löyly. Så härligt att sitta inomhus och blicka ut mot havet. När vi skulle gå tillbaka hemåt var det dock mindre kul för det var så sjukt kallt och blåsigt. Hur fina var inte husen ovan förresten? Hade lätt kunna bo i det rosa huset någon dag, hehe.

På kvällen var det sedan dags för födelsedagsfest med ett stort och härligt gäng. Denna söndag har gått i lugna tecken, mestadels av dagen har jag pysslat i lägenheten med mina föräldrar. Det börjar bli allt mer ordning här nu, vilket känns skönt. Har varit så jobbigt att vara hemma när det varit flyttlådor och saker överallt. Dock är det ännu rätt mycket grejer som inte hittat sin egna plats, men det ser som tur allt mer ut som ett hem och inte ett förråd. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av favoritserien Gåsmamman och sedan blir det läggdags så man är pigg imorgon.

Hoppas ni haft en fin helg, kram!