LINDBERG EYEWEAR

Godkväll från en tjej som upplevt en hel (!) dag utan huvudvärk! Det är tack vare mina nya glasögon som ni ser på dagens bilder. Jag har verkligen kämpat för dessa glasögon. Googlat, ringt och försökt få tag på någon som tar in märket Lindberg till Finland. Till slut visade det sig att Synsam gör det så jag styrde stegen dit. Med smakråd av Pappa, Fammo och tre butiksbiträden (ja, jag är världens veligaste när det gäller glasögon) kom vi fram till dessa.

I tre veckors tid fick jag vänta på dem men nu är det äntligen mina. Under synundersökningen på Synsam visade det sig att mina förra glasögon är på tok för svaga och att det troligtvis är orsaken till att jag upplever huvudvärk så ofta. Igår när jag la på mina nya glasögon så blev jag alldeles snurrig & illamående eftersom det var så stor skillnad. Nu efter bara en dag har jag börjat vänja mig, kan fortfarande uppleva lite snurrighet i samband med vissa situationer men framförallt ser jag världen betydligt tydligare.

Orsaken varför jag sökt så febrilt efter just dessa är 1) För att jag är så kräsen och hade en vision av hurdana jag ville ha. 2) För att jag ville ha ett par snygga, stilrena men ganska diskreta. Har ju ett par svarta från förr och ville nu ha ett par ljusare. Nu gäller det för mig att verkligen vänja mig vid att använda dessa hela tiden när jag jobbar, studerar och kör bil. Egentligen borde jag väl använda dem hela tiden men tänker att jag får börja någonstans.

Jag måste erkänna att det var ovant att fota idag med dessa på. Jag är inte så van att se mig själv i glasögon. Dock gillar jag dem, de passar in i min stil tycker jag. Nåväl nog babblat om mina nya fina glasögon, nu ska jag äta middag. Idag lagade jag min egna Paprika & Fetaostpaj med citron. Lade in kikärter i pajen för att få lite variation till den i receptet. Älskar denna paj, så god och relativt lättlagad, prova om du inte redan gjort det!