TISDAGSLISTAN

Det var länge sedan jag körde ett inlägg i listformat så tänkte att det idag kunde vara lämpligt för det med tanke på att klockan är så mycket! 

Hur mår du idag? Jag mår bra. Dock har jag känt mig lite stressad med att hinna få allt fixat i lägenheterna. Hagalundlägenheten ska granskas imorgon så idag har vi varit och städat ur den. Än en gång har mina föräldrar ställt upp och hjälpt till, så snällt av dem. Nu är allt städat och klart i Hagalund så jag känner riktigt hur en stor tyngd lättar från mina axlar.

Vad har du gjort idag? Förutom att ha städat har jag varit på föreläsning och på ett spännande möte. Mycket roligt på gång just nu!

Hur ser resten av veckan ut? Resterande dagar är som tur rätt så lugna. Imorgon har jag skola hela dagen men på fredag är jag ledig eftersom kollektivtrafiken strejkar, så vi kan inte ta oss till skolan. Passar mig perfekt för då får jag en hel dag på mig att fixa i ordning hemma. Under helgen har jag massor med roligt program men det får ni veta mer om senare.

Avslutande plus och minus för dagen som gått?

+ Att vi fick allt fixat och klart i min gamla lägenhet.

+ Att dagens möte gick bra och att framtiden har så mycket spännande att vänta på.

+ Att vi nu bor så nära varandra med Linnea och Rebecca som jag studerar med. Vi plus några andra tjejer har kommit varandra väldigt nära på senaste halvåret vilket är superkul. Idag tog vi spårvagnen tillsammans med Rebecca & Linnea hem efter skolan och det kändes så bra att vi från och med nu alltid kan åka tillsammans till skolan och tillbaka. Aldrig mera tråkiga skolresor.

- Att jag har världens huvudvärk på gång. Hoppas den går över tills imorgon.

+ Att jag fick sova en ordentlig natt inatt. Sov nio timmar och det gjorde så himla gott. Sömn är verkligen A och O för mitt välmående.

Nu ska jag pyssla lite här hemma ännu innan det är dags för mig att sova. Hörs imorgon!