LUGNET SMYGER SIG TILLBAKA

Hej! Igår var det fullt upp med flytt och valvaka. Alla grejer är nu flyttade vilket känns så skönt. Jag hade aldrig klarat denna flytt utan mina föräldrar. De har ställt upp flera gånger denna vecka och hjälpt mig flytta under de få lediga timmarna jag haft, guldvärt.

Denna vecka är jag ledig från jobbet för att hinna vila upp mig lite. Idag har jag varit på en föreläsning och därefter har dagen bestått av lite det ena och det andra.

Bland annat var vi med mamma och kollade på tyg till min nya soffa, åh den kommer bli så fin! Vet inte om jag skrivit det innan men jag bodde förut i 48 kvadratmeter och flyttar nu till 38 så därför var jag tvungen att sälja min stora soffa och köpa en mindre. Dock har allt löst sig väldigt smidigt så det har inte varit några problem.

Hela eftermiddagen har jag suttit på ett av mina favoritcaféer med Maria och pratat igenom allt som hänt senaste månaden. Maria var iväg på en lång resa så vi hade massor att prata igen, så underbart att träffa henne. Nu ska jag iväg på yoga. Känner verkligen hur vardagen börjar lugna ner sig, vilket känns välbehövligt. Hörs imorgon! ❤️