DET KOMMER BLI BRA

Hej på er och glad fredag! Idag har min dag varit lite uppdelad med först ett möte på morgonen, sedan några timmar ledigt och så en snabb arbetsresa. Sitter just nu på flygfältet och väntar på flyget som är försenat. Som det ser ut nu kommer vi först hem vid tolv inatt så det blir direkt i säng för mig efter det.

Idag under mina lediga timmar var jag hemma i min nya lägenhet och pysslade. Lagade mat och drack en kopp kaffe. När jag satt där på en pall, mitt bland flyttlådor med en kopp kaffe i handen så kände jag hur ett lugn spred sig i mig. Efter bara några dagar i nya lägenheten så vet jag redan nu att detta kommer bli bra.

Ju mer av mina möbler och saker som vi flyttat in, desto mer har jag börjat känna att vi skapar ett hem, mitt hem. Jag har ju trivts superbra i Hagalund men det har funnits en grej som stört mig på, vilket jag kommer berätta mer om senare. Nu känns det dock som att börja på ett helt nytt blad och jag känner mig trygg i tanken, att jag håller på att skapa ett nytt hem åt mig.

Jag har alltid varit i behov av en fast punkt, och därför är mitt hem väldigt viktigt för mig. En del kan ju bo lite hur och var som helst och inte vara så brydda hur det ser ut eller om det är hemtrevligt.

Jag har aldrig varit så, utan alltid känt mig obekväm i de hem som inte känts hemtrevliga eller som mina hem. Till exempel i Tärnaby hittade jag aldrig en boplats som jag kunde slappna av i till hundra procent, vilket gjorde att jag alltid hade en liten gnagande känsla i mig.

I Hagalund har jag känt mig mig som hemma, trygg och avslappnad. Jag är nästan helt övertygad om att det kommer bli likadant i mitt nya hem i Helsingfors. Det känns bra, jag vet att detta kommer bli bra. Längtar efter känslan när allt är klart och jag kan njuta av mitt alldeles nya och egna hem. Ha en fortsatt fin fredag, kram!