KVALITETSTID MITT I FLYTTKAOS

Hej! Idag har det än en gång varit fullt upp. Jag har enda sedan årsskiftet varit medveten om att denna vecka kommer vara hektiskt, men fastän jag varit förberedd så är det ändå lite stressigt att hinna med allt.

För att jag ska orka och inte bli för trött har jag lovat mig själv att boka in program som jag vet ger mig mycket energi, bland annat dagens lunch med Veronica. En timme lugn och ro, god mat och finaste sällskapet. Det ger en bra paus i denna hektiska vecka.

Även övernattning hos Linnea har gett mycket bra energi. Har sovit som en prinsessa dessa nätter. Skojade med Linnea att det finns en risk att jag oftare kommer och sover hos henne med tanke på hur gott jag sovit, hehe.

Ikväll går min kväll åt att flytta igen. Det har strulat rätt mycket hittills men nu äntligen börjar saker löpa på och då känns allt genast lite lättare. Nu ska jag börja bära möbler igen, men vill avslutningsvis ännu säga att jag blev så glad över att så många var taggade på att vi skulle komma upp till Vasa. Ska se till att planera ihop någon kul träff! Hoppas ni haft en fin dag, kram!