12 TIMMAR I VASA

Godkväll! Sitter just nu på Vasas flygplats och väntar på flyget hem som är försenat. På något oklart sett lyckades jag ändå ta mig upp idag på morgonen. Larmet ringde 4.50 och det är nog omänskligt tidigt. Dock känns det lättare att stiga upp innan klockan 5 än vid 6, konstig egentligen. Därefter har dagen gått i ett. Det har varit en väldigt rolig arbetsdag och timmarna har bara swishat förbi.

Dock tänkte jag lämna jobbet där och istället skriva om vackra Vasa, som ni vet att jag gillar så mycket. Jag gillar det svenskspråkiga i Vasa, de vackra husen och stämningen. Jag har ju rört mig ganska mycket i Vasa, speciellt under år 2016. Idag var det med lite blandade känslor jag gick på Vasas gator.

I Vasa spenderade jag mycket tid med mitt ex, vilket såklart gör att många minnen väcks upp. Det fina är dock att eftersom jag gått vidare, behandlat alla känslor osv, så är det bara fina minnen som får plats. Vasa har även bjudit på så mycket mer. Bland annat mycket tid med Cessi och andra goda vänner, galna kvällar, Bloggalan 2016 (klick), Pampasveckan och ja - så mycket.

Jag och @ellenwesterlund har pratat om att åka upp till Vasa nu under våren för att möta upp alla Vasabloggare och umgås. Nu när jag spenderat 12 timmar i Vasa så blev känslan bara starkare, att det måste vi verkligen göra!

Bloggen har gett mig många nya vänner speciellt i Vasa området och jag älskar att spendera tid i Vasa, speciellt på sommaren. Hittade denna bild i arkivet och fick en riktig längtan till en dag som denna. Lugn och skön sommardag med en stor kaffe i handen. Hur härligt?

Nu gäller det bara att börja planera med Ellen så kanske det blir en Vasa resa inom kort! Hoppas ni haft en fin dag, kramis.