RÖSTNINGSDAG & NYCKLARNA I HANDEN

Hej fina ni. Här har det varit fullt upp hela dagen med både jobb, skola och flytt. Idag fick jag nämligen nycklarna till mitt nya hem! Så roligt. Mina föräldrar var supersnälla och hjälpte mig idag så vi har fixat och donat i lägenheten. Min tanke var att sova där ikväll men det visade sig vara lite svårare än tänkt på grund av några praktiska detaljer så jag sover över hos Linnea istället.

Imorgon ska jag på arbetsresa supertidigt på morgonen så jag sparar nästan 40 minuter med att sova i Helsingfors istället för Hagalund. Fyrtio minuter är inte så mycket egentligen, men när klockan är fem på morgonen så känns det minst sagt bra att kunna sova 40 minuter extra. Morgondagens destination är Vasa och därför får dagens inlägg prydas av bilder därifrån. Har nämligen varit så himla bråttom idag att jag inte tagit en enda bild!

Idag har jag också röstat i presidentvalet, vilket för mig var väldigt enkelt eftersom min kandidat är solklar för mig. Visst kommer ni, som får rösta i presidentvalet, ihåg att rösta? Det är så himla viktigt. Fastän det kan kännas att en röst hit eller dit inte är så noga så vill jag verkligen understryka att varje röst gör skillnad och är viktig.

Att ens få möjlighet att rösta är inte en självklarhet i alla länder, och det är verkligen vårt ansvar i ett demokratiskt land att ta oss tiden att rösta. För mig tog det max två minuter från att jag steg in genom dörren, röstade och gick ut så det är inte direkt någon tidskrävande grej. Med de orden vill jag än en gång uppmuntra er alla att komma ihåg att rösta på söndag, om du inte redan har gjort det nu under förhandsröstningen.

Nu ska vi köra sista lasset för idag och sedan går jag över till Linnea, kram på er!