#NOUW30DAYCHALLENGE

Hej! Skriver just nu från min kompis iMac, så sjukt skönt att skriva från en dator med stor skärm. På min önskelista för år 2018 står en iMac. Nu gäller det bara att spara pengar! Skulle underlätta både bloggarbetet och mitt jobb.

Hörni, som någon av er kanske redan sett så har Nouw kört igång en utmaning som de kallar #nouw30daychallenge. Det innebär kort och gott att man utmanas till att blogga varje dag i 30 dagar. Med tanke på att jag oftast bloggar varje dag så borde inte det vara något problem utan det är mer på grund av de andra utmaningarna som jag valde att gå med i detta.

De andra delarna i är att hitta sin egen nisch, vilket jag känner att jag ganska långt har dvs. hälsa och välmående, positiv energi och livet enligt mig. Matrecept har jag ju också men märker att jag tappat lite inspirationen så jag väntar tills den kommer tillbaka.

Det är dock den sista punkten i utmaningen som lockar mig mest, att börja arbeta mer strukturerat och professionellt med bloggen. Framförallt framförhållningen och planering är något som denna blogg kunde behöva mer av.

Så vad vill jag uppnå under denna utmaning?

- Att publicera inlägg på vardagarna rätt tidigt på kvällen och hitta en tydligare rutin med det. På helgerna och fredagar vill jag börja blogga tidigare på dagen eftersom jag tror de flesta läser bloggar lite tidigare under de dagarna. Detta har jag ju skrivit om förut, och blivit bättre på men ännu kan jag bli bättre.

- Ha en mer tydlig och strukterad plan med bloggen. På feedbacken som jag fick med formuläret så var det några som kommenterat att inläggen ibland är lite flummiga. Detta har jag tänkt mycket på och tror att mer struktur kan vara bra. Dock betyder det inte att jag ska sluta skriva spontant för det gillar jag att göra.

- Fortsätta sprida energi och glädje. Peppa er och utmana, men också börja ta upp mer känsliga ämnen. Älskar att blogga och framförallt om det skapar en dialog mellan dig som läser och mig. Gillar att läsa om vad ni tycker och tänker kring olika ämnen så mera sånt vill jag skriva om.

Överlag känner jag att bloggen inte fått kanske lika mycket tid som den brukar nu i Januari på grund av jobbet, men nu kommer det snart att lugna ner sig lite på jobbsidan så det blir perfekt att anta denna utmaning på samma gång. Själva inläggen kommer ju vara ganska lika som de brukar, men hoppeligen ännu bättre. Nu kör vi, kram på er!