GÅSMAMMAN & FÖDISBRUNCH

Vilken helg. Så himla lugn och härlig. Igår passade jag på att gå på yoga och träffa vänner när jag var ledig från jobbet. Fick även packat en hel del av mina saker så känner mig betydligt lugnare med tanke på flytten nu också. Dessutom har jag kollat på serier, närmare bestämt svenska serien Gåsmamman som jag fastnat totalt för. Rätt galen serie men otroligt bra, rekommenderar!

Idag har jag sålt min soffa och så hade vi ett möte med Ellen där vi planerade lite inför ett kommande möte. Därefter mötte jag upp Cessi för att fira hennes födelsedag på tu man hand. Trodde hon i varje fall hehe.

Det som Cessi inte visste var att hela vårt kompisgäng väntade på oss vid Restaurang Penny på Nylandsgatan. Ni skulle sätt glädjen i Cessis ögon när hon öppnade dörren och såg hela gänget på plats. Därefter följde en härlig brunch tillsammans med världens finaste vänner. Bättre än så kan man inte spendera en söndag ❤️

Två av mina närmaste vänner, Cessi och Seba. När jag umgås med dem mår jag alltid som bäst.