HÄLSAR PÅ

Hej! Idag har varit den första lite lugnare vardagen på länge. Jag passar därför på att hälsa på mina föräldrar och Linus. Har inte blivit mycket av det på sistone, när jobbet tagit upp i princip all min vakna tid. Ikväll har jag myst med Linus och så ska vi snart äta middag med mina föräldrar. Det blir lax i ugn med röksmak samt speltris och sallad. Det doftar himmelskt gott här i deras hus! Till efterrätt har jag gjort mangomousse med hallon.

Imorgon åker jag till Lahtis & Jyväskylä på arbetsresa och kommer hem rätt sent på kvällen. På lördag är jag ledig vilket kommer så lämpligt. Ser fram emot att få sova ut lite och bara vara. Måste även packa typ alla mina saker i flyttlådor eftersom nästa vecka kommer vara så hektiskt. Skönt ändå att ha en hel helgdag på sig att göra det så behöver man inte stressa.

I början kändes flytten så avlägsen men jag fattade precis att jag får nycklarna till nya lägenheten om bara några dagar. Därför är det minst sagt dags att börja packa ihop allt, så att flytten löper möjligast smidigt. Jag har ju flyttat rätt många gånger i mitt liv så har börjat få in ett ganska bra system. Efter denna flytt hoppas jag att det inte blir några flyttar på väldigt länge. Dock är jag rätt övertygad om att jag kommer stortrivas både i min nya kvarter och lägenhet så chansen är nog väldigt stor att jag kommer bo där ett längre tag, skönt. Nu är middagen klar, vi hörs imorgon!