LYCKLIG, TACKSAM OCH FYLLD MED ENERGI

Godkväll. Igår efter kursen behövde jag en liten paus från sociala medier och bloggen, för jag var så överväldigad och hade så mycket känslor och tankar som snurrade. Istället drog jag till gymet för att verkligen få ut allt av de fina känslorna, och vet ni träningen gick så bra. Positiva känslor gör stor skillnad i många olika aspekter.

I lördags skrev jag ju lite om mina tankar efter första dagen och nu tänkte jag försöka summera allt, vilket inte är så lätt. Jag hade höga förhoppningar på vår kurs men jag måste säga att den blev så mycket mer och bättre än jag vågat drömma om. Hela helgen var pur magi. Både kursen men också tiden vi spenderade i Ekenäs med Ellen. Bara det att få vakna till en vacker och god frukost, som ni kan se ovan, är lyx för mig. Ellen är väldigt bra på att skämma bort sina vänner, en fin egenskap hon har.

Under helgens gång diskuterade vi stora frågor så som stresshantering, självkänsla och misslyckanden. Deltagarna var fantastiska. De lyssnade, stöttade och delade med sig av sina erfarenheter och visdomar åt varandra. Tillsammans med @ellenwesterlund tog vi upp ämnen som är så viktiga men också svåra att prata om. Vi hade kommit överens om att göra vårt allt för att deltagarna skulle känns sig uppskattade, sedda, hörda och välkomna. Vi ville att de skulle få med sig tips, mod och framförallt en massa positiv energi. När vi avslutade kursen var det flera som använde ordet glädje och tacksamhet i sin feedback. Det gjorde mig så varm i hjärtat.

Jag är så tacksam och lycklig att jag fick möjligheten att hålla denna kurs. Att få prata och dela med mig av det jag tycker är så himla viktigt, och framförallt att få göra det med just Ellen. Vi är ett så galet bra team. Kompletterar varandra både i kunskap och personlighet. Ellen ställer de rätta frågorna och håller stämningen hela tiden lättsam, glad och varm. Jag ser så mycket fram emot framtiden. Jag hoppas vi snart igen kan berätta åt er att det blir en ny kurs, för detta vill jag definitivt göra om. En dröm har gått i uppfyllelse och den var om möjligt ännu finare och häftigare än jag vågat drömma om.

På vår kurs hade vi ett motto, som jag och Ellen tycker är superviktigt och som bör påminnas om. Därför tänkte jag att det får avrunda detta inlägg, för att jag vill påminna varenda en av er om det.

Du är bra precis som du är. Du är värdefull. ❤️