KÄNSLOR EFTER FÖRSTA DAGEN

Godkväll från två nöjda men trötta tjejer i soffan. Första dagen på vår kurs är nu över och vi gjorde en High-five på det eftersom vi båda två känner oss riktigt nöjda med kursen hittills. Det som var så intressant var att båda Ellen och jag kände att det var så naturligt att prata och dra kursen idag. Ingen nervositet eller kallsvettningar utan bara lugn och diskussioner om sådant som står oss så nära.

Nu så här några timmar senare känner man sig ganska mör. Det börjar snurra mycket tankar när man pratar om stora saker, så som vi gjort idag, och så är det klart man funderar på hur kursdeltagarna tänker om kursen. Stämningen under hela kursens första dag var väldigt härlig, varm och glad. Jag kände riktigt hur jag fylldes av positiv energi, något som ni vet att jag värderar högt.

Efter kursen gick vi ut på en lugn promenad med Ellen, pratade om livet och såklart om kursen. Resten av dagen har vi bara varit, kollat på Gåsmamman, planerat klart det sista och ätit gott. Så skönt att bara vara efter en så fullspäckad vecka som jag haft. Inatt kommer jag somna med ett leende på läpparna, så mycket fin energi har jag samlat på mig idag. Ha en fin kväll, kram!