ROLIGT JOBBVECKAN

Denna vecka har helt klart ett tema och det är mycket men roligt jobb. Under den här veckan har jag jobbat både morgnar, dagar, eftermiddag, kvällar och även sena kvällar. Idag har jag 12 timmar jobb bakom mig så just nu är jag trött. Fastän det såklart är tungt att jobba mycket så måste jag faktiskt säga att det inte gör något för att det är så himla roligt. Dessutom var detta sista långa arbetsdagen för denna vecka så jag kommer bra hinna återhämta mig.

Imorgon börjar jag dagen med några timmar skola och därefter kör jag ut till Ekenäs och @ellenwesterlund! Kommer jobba därifrån någon timme på distans för att sedan på kvällen lämna jobbet lite på viloläge, för att gå in i ett annat läge eftersom det ju äntligen är dags för vår kurs i helgen!

Förutom att få föreläsa och diskutera om ämnen som står mig mycket nära kommer jag få vila upp mig och umgås med fantastiska människor. Det ser jag mycket fram emot! Tänkte skriva mer om mina egna förväntningar inför kursen imorgon när jag är lite klarare i huvudet. Nu ska jag göra mig klar för att sova så att jag kan gå och lägga mig direkt efter dagens nyheter, kram på er!