FEM SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

Hej och godkväll! Idag tänkte jag berätta lite mer om mig själv, sånt som jag tror ni inte vet från förut. Senast jag gjorde ett liknande inlägg det vill säga det här: 10 fakta ni inte visste om mig så blev det väldigt populärt, därför tänkte jag att det skulle vara kul att göra ett liknande inlägg igen. Då kör vi!

- Jag använder väldigt mycket av min Fammos gamla accessoarer: snygga handskar i mocka eller läder, underbara väskor osv. Fammo har så mycket fint som hon inte använder och då vill hon hellre att jag använder dem än att de är i skåpen. Jag älskar att få använda hennes accessoarer, både för att de är snygga och av super kvalité men också för att det känns så fint att använda samma saker som Fammo använt i sitt liv,

- Mitt första sommarjobb var som hjälptränare på en seglingsklubb. Jag var bara 13 år gammal och mina elever upp till 16 år. Minns att jag låtsades vara äldre än jag var för att eleverna skulle lyssna på mig bättre.

- Jag älskar kombinationen av choklad och färska hallon. Vill du vara säker på att jag gillar snackset på filmkvällen så är detta ett säkert kort. Tips till alla kommande killar, hehe skoja!

- Jag börjar varje morgon med ett stort glas kallt vatten. Blir tokig om jag inte får i mig vatten för då känns det som att min hals blir så himla torr.

- Jag har aldrig varit duktig på att pyssla vilket resulterar i att mina föräldrar helst lade ner alla mina fina konstverk och pyssel i en låda längst bak i skåpet. Bland annat denna skönhet på bilden ovan hittade jag i en låda under julen. Jag menar, har ni sett något charmigare?

Det var fem saker om mig, var det någon punkt som du visste om sedan tidigare?