JAG SKA FLYTTA!

Idag har jag stora nyheter att dela med mig av. Det är nämligen så att jag ska flytta! Som ni vet har jag trivts så himla bra här i mitt hem i Hagalund men trots det har jag senaste månaderna funderat mycket på hur jag kunde göra mina dagar smidigare och hur jag kunde göra för att dagarna inte skulle bli så långa som de blir just nu.

En tydlig orsak till långa dagar har helt klart varit att både jobb och skola ligger i Helsingfors och att jag oftast inte hinner hem mellan mina olika program. För ett tag sedan började jag därför fundera lite på om det skulle vara lättare att helt enkelt bo i Helsingfors istället, trots att Hagalund ligger nära. Jag började kolla över mina möjligheter både praktiskt och ekonomiskt, skulle det funka att flytta?

När jag sedan fick mitt nuvarande jobb blev känslan allt starkare, att det vore läge att börja flytta mot Helsingfors. En dag under jullovet var jag på utflyttningsfest hos min goda vän och frågade då vem som skulle ta över hennes lägenhet som jag alltid tyckt väldigt mycket om. En sak ledde till en annan och plötsligt hade jag fått en lägenhet mitt i Helsingfors! Bilderna i detta inlägg är ledtrådar vart jag kommer flytta, någon som kan gissa?

Jag känner mig så taggad på att flytta. Många av mina närmaste vänner bor i samma områden som jag kommer bo och det känns verkligen superbra. Längtar så mycket till att bara spontant kunna mötas upp utan att först trassla iväg med metro och bussar. Dessutom är lägenheten, så som jag skrev, superfin så det känns verkligen helt overkligt att jag ska få bo där!

Jag kommer ha under 10 minuters gångväg både till jobbet & gymet och även skolvägen blir kortare. Jag kommer fortfarande bo nära havet och framförallt i mina favorit kvarter. Åh, känns verkligen så bra. Nu gäller det bara att få den nya lägenheten och kännas lika mycket som mitt hem, så som min nuvarande lägenheten gör. Flyttlasset går om ca. två veckor så det är en av orsakerna till att det är minst sagt fullt upp just nu! Inga dåliga nyheter va? :)