HUR GÖR NI?

Hej! Klockan är på tok för mycket men ville kika in ändå. Som ni vet vill jag ju blogga varje dag, för att jag gillar det och för att jag tänker att det är kul för er också att märka att det finns ett kontinuerligt flöde här, så man inte behöver bli besviken när man kikar in. Dock märker jag att jag ibland inte hinner skriva och då funderar jag ofta hur andra bloggare helt enkelt hinner tidsmässigt leverera inlägg varje dag.

Att hitta ämnen och inspiration till att skriva har jag inga problem med. Hade jag haft tiden hade jag säkert uppdaterat 3-4 gånger per dag, känns som att jag har så mycket att dela med mig. Utan det är helt klart tiden det hänger på. Något jag lovat mig själv är att ha bättre framförhållning. Ha några utkast klara så att det alltid finns ett blogginlägg man kan lägga ut om det, så som idag, visar sig att man har en fullspäckad dag.

Så nu vänder jag mig till er som läser, kanske främst till er som också bloggar. Hur gör ni för att hinna med allt annat plus bloggandet och ändå hålla bra kvalité? Jag vet ju att jag kunde sänka min egna ribba och lägga ut lite sämre bilder och mindre text men det känns inte heller bra så därför vill jag nu har just dina bästa tips! Hörs imorgon, kram!