PASTOR, HELSINGFORS

Hej! Fredagskvällen var så otroligt lyckad så jag bara måste berätta lite om den till er. Som sagt hade jag aldrig ätit på Pastor förut så jag visste inte alls vad jag skulle förvänta mig av kvällen. Det visade sig att Pastor var minst sagt en trevlig överraskning. Vi hade världens härligaste servitör som verkligen brydde sig om att vi hade det bra. Maten då? Den var otroligt god. Tänkte gå kort igenom vad vi åt.

Till förrätt delade vi med Cessi på husets Ceviche som var väldigt fräsch och god. Jag toppade min med en massa koriander medan Cessi åt utan. Förstår inte hur man inte kan tycka om koriander haha.

Till huvudrätt åt jag äggplanta med en massa spännande puréer och blodapelsin. Verkligen en intressant rätt med smaker som passade bra ihop.

Till efterrätt delade vi en sötpotatis-aubergine donits med mousse och så en banan & chokladkaka - typ? Sötpotatisdesserten var supergod men varken jag eller Cessi var helt övertygade om den andra. Överlag var vi supernöjda med maten och hela kvällen. Vi hade det verkligen toppen och pratade och skrattade igenom hela kvällen. Summa sumarum kan jag verkligen rekommendera Pastor om ni är sugen på en bit mat i Helsingfors!

Vad tyckte Cessi om sin present då? Superglad verkade hon bli i varje fall så jag antar att det är ett bra betyg. Dessutom fick den komma direkt upp på hedersplats på väggen så det var ju extra kul! :)