FRÅN 2015 TILL 2018

Sommaren 2015 <3

Hej kära ni. Är ni taggade på helg? Jag är eftersom jag har så mycket kul inplanerat. Ikväll ska jag på middag med Cessi. Vi har bokat bord på Pastor. Har aldrig ätit där förut, bara druckit deras drinkar, så det ska bli kul och se om de lagar god mat också.

Ikväll ska vi ge våra julklappar med Cessi. Hennes är i två delar eftersom det också är en väldigt försenad födelsedagspresent. Den ena delen får hon idag och den andra tänkte jag hämta rakt hem till henne eftersom den är lite känsligare.

Sommaren 2016 <3

Den presenten hon får idag innehåller bland annat dessa bilder och en dikt / rim som jag skrivit om henne. Jag som är sämst på att rimma har verkligen kämpat med att få orden och innebörden att matcha. Nu får vi hålla tummarna att hon gillar sin present.

De bilder ni kan se i detta inlägg är alla från olika år av vår vänskap. Vi träffades som ni kanske vet via vårt jobb på Folkhälsan och blev snabbt väldigt goda vänner. Det var sommaren år 2015 och sedan dess har vi hängt ihop. Med Cessi delar jag allt, finns ingen vän som hon. Så tacksam och varm i hjärtat av att jag har så fantastiska vänner❤️

Våren 2017 <3

Vinter 2018 <3

Jag ser fram emot att dela resten av mitt liv med Cessi för jag tror verkligen vi är vänner för livet. Vi brukar rätt ofta fundera på framtiden tillsammans, till exempel hur det kommer vara om vi går ut och äter om 10 år. Vad vi kommer prata om, jobba med och så vidare. Ingen av oss kan ju veta men det är alltid kul att försöka tänka sig in i framtiden. Ha en fin kväll, kram!