ENERGIFYLLDA DAGAR I EKENÄS

Det är sällan jag känt mig så avslappnad och nöjd som jag gjorde hos Ellen & Nico i måndags & tisdags. De har precis flyttat in i sitt nya hus och det är så otroligt fint. Vill typ också flytta in där haha. Jag och Nico har bara träffats en gång tidigare så det var väldigt roligt att lära känna honom bättre nu under dagarna i Ekenäs. Ellen har ju berättat mycket om honom åt mig men det är ju såklart alltid roligast att få lära känna en person sådär påriktigt också.

Under måndagen tog vi det bara lugnt. Åt en god middag, käkade chips och kollade film. Pratade igenom allt som hänt senaste tiden. Vi förstår varandra väldigt bra med Ellen. Vi är ärliga och raka mot varandra vilket jag verkligen uppskattar. Vi skrattar och skämtar men kan också ha riktigt djupa diskussioner om livet, kärlek och vänskap. Fastän jag är singel och Ellen i ett stadig förhållande kan vi diskutera känslor som man upplever i samband med kärlek, det är skönt att få lufta sina tankar lite.

På tisdagen var vi betydligt aktivare. Vi åt en helt magisk frukost, gick på promenad, fotade en hel del och planerade vår kurs. Det var så roligt att planera kursen, vi är superpeppade och jag tror det kommer bli en grym helg och kurs! Så roligt att planera något man kan utan och innan med någon som tänker så lika som en själv. Jag hoppas deltagarna på kursen kommer gilla de samtalsämnen vi tänkt ta upp och så hoppas jag de kan lära sig nya saker under kursens gång.

Förutom allt detta hann vi även med en fika tillsammans med Ellens familj som avrundade min vistelse i Ekenäs. Jag var fylld med ny positiv energi när jag körde hemåt. Tänk att så få dagar kan göra så himla mycket! 

Har längtat tillbaka lite sedan jag kom hem. Trivs verkligen i Ekenäs och gemenskapen som är där. Tycker det är så härligt när det hela tiden kommer folk spontant och hälsar på. De fikar och umgås tillsammans och har en betydligt lugnare livsstil än vad man har i en stor stad. Säkert därför jag kände mig så avkopplad efteråt. Stort tack till Ellen för några underbara dagar tillsammans ❤️