TAGGAD PÅ JANUARI MÅNAD

Godkväll! Jag är tillbaka hemma efter några fina dagar i Ekenäs. Vi hade det verkligen toppen med @ellenwesterlund , tänkte att jag skulle berätta mer om det imorgon. Idag har jag varit första dagen ordentligt på jobb efter jullovet vilket var riktigt kul. Roligt att se alla kollegor igen.

Vi har en väldigt spännande tid framför oss på mitt jobb eftersom vi jobbar hårt för en stor grej som händer i slutet av denna månad. Det gör att Januari känns väldigt rolig och spännande vilket ju är toppen eftersom januari annars kan kännas så trist av någon anledning.

I övrigt händer det faktiskt massor under Januari månad vilket ni ska få veta mer om inom en snar framtid. Januari kommer därmed vara en väldigt intensiv månad för mig, men jag ska försöka mitt bästa med att skriva här som vanligt. Sådär summerande kan jag väl säga att år 2018 börjat på bästa sätt och verkar fortsätta likadant!

Nu ska jag äta kvällsmål och gå och lägga mig. Är helt galet trött på grund av att jag började jobba väldigt tidigt idag. Imorgon är det tidig uppstigning som gäller igen så måste ta mig i säng fort. Hörs imorgon, kram!