SISTA DAGEN PÅ ÅRET 2017

Första dagen på det nya året, alltid en speciell känsla. Älskar när man får bokstavligen vända bladet och börja fylla ett nytt år med händelser, människor och minnen. Men innan vi snörar in oss helt och hållet på det nya året så tänkte jag idag berätta om min sista dag på år 2017, och så kör vi ännu en summering imorgon. Nåväl, nu backar vi till gårdagen.

Jag vaknade redan tidigt på morgonen och tog mig till gymet. Körde ett lätt benpass för att komma igång igen med träningen efter förkylningen. Efter träningen knackade det på dörren och utanför stod flickorna redo med en massa goda brunch tillbehör. Eftersom jag skulle iväg på kvällen och inte skulle fira med flickorna på kvällen, så styrde jag upp en brunch för att få ett fint gemensamt slut på året.

Vi fixade ihop en färgglad brunch med bland annat yoghurt, färskt bröd och en massa frukter. Så satt vi och åt i några timmar tills det var dags för alla att göra sig i ordning inför kvällen. För min del gick det dock lite tokigt men ändå lyckosamt eftersom jag på eftermiddagen fick veta att vi hade deadline med en uppgift i skolan! Så då var det bara att ta tag i sig själv och skriva klart uppgiften och lämna in den.

När uppgiften var inlämnad packade jag ihop mitt pick och pack och styrde mot Karis där ett härliga gäng kompisar väntade, redo för att fira in det nya året. Totalt blev vi ca. 20 personer som firade det nya året tillsammans. Vi åt en fantastiskt god middag i form av raclette och så skålade vi på tolvslaget i bubbel, en massa sprakande stickor och kramkalas för hela slanten. Så lycklig att få börja det nya året med mina favoriter.

Idag har jag tagit det lugnt hela dagen och på eftermiddagen körde jag till Ekenäs & @ellenwesterlund. Jag kommer spendera några dagar här i Ekenäs hos Ellen, så himla mysigt att vara här. De har precis flyttat in i sitt nya hus vid havet och det är så himla fint här. Ska passa på att knäppa några bilder imorgon när det är dagsljus.

Hoppas ni fått en bra start på det nya året, måste säga att jag knappast kunde fått en bättre start än såhär, vilket ju känns minst sagt lovande inför detta år! Nu ska vi äta middag, kram ❤️