ENERGIGIVANDE BLOGGLUNCH

Hej kära ni. Vad roligt att det var så många som läste och gillade gårdagens inlägg, alltid kul att få positiv respons! Idag har jag varit i Ingå tillsammans med min Fammo och hälsat på vår släkt. Så härligt att ta sig ut till lugnet och att bara umgås. Nu kommer snart Cecu hit och så ska vi äta kvällsmål ihop, men ville först kika in och berätta om gårdagens härliga lunch.

Igår när jag vaknade kände jag mig rätt trött. Fastän jag använder mig av en ljuslampa ( wake-up light) så har jag väldigt svårt att stiga upp på morgonen eftersom det är så mörkt. Till slut piggnade jag till och gjorde undan lite jobb. Vid tvåtiden mötte jag upp mina underbara bloggtjejer Daniela & Jennifer för att luncha på Kulma som ni hittar på Alexandersgatan i Helsingfors.

Vi åt deras lunchbuffé som ni kunde se en skymt av på min Instagram Story igår (@ccorinnes) och den var verkligen supergod! Rekommenderar varmt. Dock fick jag den aldrig på bild eftersom jag var så hungrig, haha typiskt. Efterrätten fick dock förevigas, vilket ni kan se ovan.

Under vår lunch satt vi och pratade igenom allt från bloggar, influencers, killar, skolan, jobb - ja lite av varje från livets alla hörn. Det är väldigt skönt att ha vänner som också bloggar aktivt. Det finns så mycket som man funderar på och är med om som är skönt att få prata igenom. Efter många timmar tillsammans med dessa brudar kände jag mig på en gång mycket mer energifylld.

Det är verkligen så härligt med vänner som sprider en massa positiv energi. Tänk att jag inte känt dessa tjejer mer än under ett år? Det känns ju helt galet. Vi kommer verkligen superbra överens så timmarna bara flyger iväg. Så tacksam för att år 2017 gett mig så många nya fina vänner, bland annat dessa två. Nu ska jag iväg och handla, ha en fin kväll, kram!