JULDAGARNA

Hej på er! Förlåt för lite tomma dagar här, behövde lite paus från uppkoppling och sociala medier. Hoppas ni haft en fin ledighet och julafton. Tänkte att jag skulle berätta lite om mina dagar. Min julafton var riktigt fin och det var så härligt att få träffa min kusin igen som varit iväg på utbyte i ett halvår. Har saknat henne så mycket! Dagen började med julgröt och jultårta. Förstår inte hur jultårtor kan vara så goda? Känns som jag kunde äta hur många som helst, speciellt när de är varma och nygräddade.

Något som verkligen piggade upp julafton var ju helt klart solen som visade sig. Det spreds en härlig värme inom mig, som att solen verkligen ville påminna om att vi går mot ljusare tider. Eftersom jag fortfarande känner av min förkylning så bestämde jag för att hoppa över min traditionella julaftonsträning och istället gå på promenad med Pappa och Linus. Så härligt att bara njuta av solen tillsammans med bästa sällskapet man kan ha.


Efter promenaden hjälpte jag sedan mina föräldrar med att ställa i ordning allt inför kvällen och laga maten förstås. Det är rätt galet hur mycket tid som går åt till alla förberedelsen inför julmiddagen. Vid halv sju ringde gästerna på dörren och efter det spenderade vi flera timmar runt matbordet och hade det superbra.


Igår tog jag det lugnt hela dagen, så välbehövligt. Gick över till Fammo vid middagstid med ett nybakt bröd som vi åt tillsammans med räkor och grönsaker, så gott. Därefter blev det utgång för hela slanten tillsammans med Cessi och ett gäng härliga brudar. Det var väldigt många vänner som var ut igår vilket var superkul eftersom man träffade många som man inte sett på ett tag.

Idag har jag varit på sen lunch hemma hos mina föräldrar tillsammans med Fammo och mina morföräldrar. Supergod mat och härligt sätt att avrunda detta års julfirande. Efter några lugna dagar känner jag mig betydligt lugnare och mer återhämtad än jag gjorde för några dagar sedan. Gör så gott med ledigt ibland. Imorgon ska jag jobba igen och lämna in de sista uppgifterna i skolan. Lika bra att ta tag i det nu när man fått tillbaka energin. Nu ska jag gå igenom mina julklappar en gång till, har fått så himla fina presenter! Ha en fortsatt fin kväll, kram.