GÅR PÅ SPARLÅGA

Godkväll! Har precis kommit hem efter att vi firat jul tillsammans med min familj och en del av mina kusiner. Vi brukar alltid träffas innan julafton eftersom vi inte hinner träffas under julledigheterna. Härligt att bara sitta ner och äta gott. Hade egentligen tänkt blogga tidigare men jag var på ett möte precis innan så hann inte. Ville fokusera fullt ut på att vara i stunden sen under kvällen så får bli ett sent inlägg istället.

Just nu går jag verkligen på sparlåga energimässigt eftersom jag både är förkyld och har mycket som ska fixas. Försöker få skrivet alla arbeten som måste in och samtidigt har jag en del annat. Mest är det skolan som stressar på just nu. Dock hade vi en galet effektiv förmiddag idag med min kompis. Vi skulle göra ett grupparbete tillsammans och hade räknat med att det skulle ta minst 4-5 timmar. Men vi jobbade verkligen på fullfart och kreativiteten flödade så efter endast 2 timmar var vi klara med hela arbetet! Så skön känsla när man kommer in i ett riktigt flow.

Imorgon har jag deadline på en marknadsförings hemtentamen och därefter ska jag försöka få inlämnat en till uppgift ännu. Har knappt några andra planer imorgon, för att ha energi att plugga. Märker att jag måste hålla planerna öppna och gå lite efter hur mycket energi och framförallt tid jag har. Viktigt att inte boka in för mycket när man märker att energin börjar ta slut. Vill ogärna bli mer förkyld än jag är just nu.

På lördag tar jag sedan jullov från skolan och det kommer bli så skönt! Tänkte åka hem till mina föräldrar då så att jag vaknar där på julafton. Dessutom ska vi pynta årets pepparkakshus, vilket varit en tradition som vi haft enda sedan jag var liten. För mig är det lite av ett startskott för julen, så det är en väldigt viktig tradition för mig. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar imorgon. Hörs imorgon med förhoppningsvis lite mer energi än nu, kram!