FROLLA BY NOOLAN

*** Detta inlägg är skrivet i samarbete med NOOLAN ***

CorinneFrolla.jpg

Godkväll och hälsningar från Uleåborg! Nu när det bara är några dagar kvar till jul så vill jag passa på att visa er min nya klänning från Noolan, som jag har ett samarbete med just nu. Vill du veta mer om Noolan och varför jag tycker det är ett så bra företag, så kan du spana in detta(klick) inlägg.

Varför jag valt just denna klänning är för att den passar fint såhär i juletider, men även på andra tillfällen förstås. Klänningen heter Frolla och är gjort av 100% ull. Den känns skön mot huden och sticker inte alls.

CorinneFrollanoolan.jpg
CorinneFrolla.jpg

Jag gillar när kläder är stilrena, snygga och sitter bra. När de funkar i alla lägen oavsett om det är fråga om fest eller en arbetsdag. Jag har använt klänningen både med klackar, på festligare tillfällen och på jobbet med stövlar. Gillar när man kan piffa upp den lite för att passa in på fest, men att den också kan användas som en snygg vardagsklänning.

Corinnehanderringar.jpg

En detalj som finns på många av Noolans kläder är dessa hål för tummarna. Så bra när det är lite kyligt utanför och man lätt blir frusen så som jag. Här ser ni också hela samlingen med ringar som jag har på mig varje dag. Skulle ni vilja veta mer om dem, varför jag har på mig dem och vad varje ring har för historia?

Corinne.jpg

Bilderna är tagna på Senatstorget i Helsingfors, en fin dag i December. Vi hade så tur med vädret. Det började nämligen regna precis efter vi var klara, härligt att ha turen på sin sida. Som ni kan se på bilderna var det en väldigt rolig fotostund.

Det är lätt att fotograferas när man har snygga kläder på sig, som man vet att sitter bra. Då behöver jag inte fundera på att räta till kläderna utan kan istället fokusera på att slappna av och ha kul.

Corinnesenatstorget.jpg

Den här klänningen kommer jag ha på mig under julen, kan dock inte bestämma mig om jag ska ta den på julafton eller jul annandag, det återstår att se! Om du är nyfiken på att se mer av Noolans kollektion kan du antingen spana in deras hemsida (klick) eller besöka deras butik & showroom på Kaptensgatan 26 i Helsingfors eller på Alholmsgatan 5 i Jakobstad.

Alla bilder i detta inlägg är tagna av duktiga Henrik von Martens. Är du i behov av en fotograf, så tveka inte att höra av dig till honom! Nu ska jag iväg och äta middag. Har jobbat i 13 timmar i sträck idag så är rätt slutkörd. Ha en fin fortsatt kväll, kram!