INSTAGRAM MÅL FÖR 2017

Godkväll. Ville kika in ännu en gång innan det är dags för mig att sova. Jag befinner mig i Karleby på arbetsresa och kommer vara iväg fram till onsdag natt. Imorgon är det tidig uppstigning som gäller och jag ligger i sängen och är redo att sova, så skönt!

Hörni, under detta mål har jag haft många mål bland annat några för mina sociala medier. Ett av dem är att uppnå 1000 följare på instagram. Just nu är jag uppe i 979 så 21 kvar så har jag nått mitt mål! Om ni vill får ni supergärna följa mig där också! Brukar dela med mig av olika sorters bilder och tankar kring livet. Jag försöker hålla en grafiskt liknande linje och delar bilder från livets olika vinklar. Skulle bli superglad om ni vill följa mig där, ni hittar mig under namnet @ccorinnes . Godnatt på er, vi hörs imorgon! <3