TJUGOSEX ÅR OCH BRUNCH

Idag är ingen vanlig dag, nej idag är det Veronicas födelsedag! Hipp hipp hurra! Bilden ovan är från julfesten i fredags, tycker det var så härlig stämning på bilden så tänkte att den får krona dagens inlägg. Jag har ju skrivit om Veronica här på bloggen med jämna mellanrum men för er som missat det så kan vi köra en snabb uppdatering: Veronica och jag träffades för cirka ett år sedan när vi båda två jobbade på Svensk Ungdom. Vi klickade snabbt och har hängt ihop sedan dess.

Veronica är en väldigt rolig vän som man både kan skratta så mycket med att man nästan kissar på sig, men även en vän som man kan ha riktigt djupa diskussioner med. På kort tid har vi kommit varandra väldigt nära och för mig känns det helt galet att vi bara känt varandra ett år! Man kan minst sagt säga att hon blivit galet viktig för mig under bara ett års tid.

Idag var jag bjuden på brunch hem till Veronica med alla hennes närmaste tjejkompisar. Har precis kommit hem från en brunch som sedan blev till eftermiddagste och snack i soffan. Verkligen en jättelyckad dag. Maten var också himmelskt god och man åt som vanligt alldeles för mycket hehe. Finns ju inget bättre än brunch på söndagar.

Vi körde på knytkalas och jag hade bakat två kalljästa bröd som blev riktig bra faktiskt, om man får säga det själv. Har inte hunnit baka på länge på grund av så högt tempo i vardagen så det kändes riktigt härligt att börja denna dag med brödbak.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, skriva på enskoluppgift och packa. Imorgon åker jag på arbetsresa i några dagar. Blir riktigt kul! Ha en fortsatt trevlig kväll hörni, kram.