BESLUTSÅNGEST OCH VÄNTAN

Godkväll! Idag ska vi snacka lite om glasögon. Jag har nämligen spenderat många timmar idag på att hitta ett par nya glasögon åt mig. Som smakdomare och sällskap hade jag till min glädje min Pappa och Fammo så det gjorde saken betydligt roligare!

Jag har ett par glasögon sedan tidigare, som jag tycker mycket om. Dock är de svarta vilket gör att de ger ett ganska hårt intryck plus att de syns väldigt mycket. Eftersom jag borde använda glasögon varje dag, vilket jag dumt nog inte gör, så tröttnar jag lite på att använda samma bågar varje dag.

Därför är jag nu på jakt efter ett par stilrena, lite diskretare bågar. Min tanke är att jag kanske har mer motivation att använda glasögonen om jag kan växla mellan två. Dessutom kommer det bli lättare att matcha beroende på tillfälle.

Jag har märkt att jag är världens kräsnaste, hittar fel i alla par. Till slut hittade vi dock två par som jag gillar riktigt mycket. De är så fina och stilrena, exakt såna som jag tänkt mig. De har beställt dem åt mig nu o så ska jag prova båda två och så välja ett par. 

Kommer säkert ha världens beslutsångest när det är dags att välja. Glasögon är så himla dyrt också så man vill ju ogärna ångra sig efter några veckor. Nu väntar några veckors väntan och sedan ska jag ta ett beslut.

Annars har denna dag gått i väldigt lugna tecken vilket har varit så välbehövligt. Ikväll ska jag till Malin med ett gäng goda vänner, det blir underbart. Trevlig lördag allihopa <3