NU FIRAS DET

Hej kära ni! Just nu känns det som att livet är en enda fest. Det är julfester och födelsedagsfester om vartannat vilket är superkul! Idag fick jag även en julklapp av min nya arbetsgivare, så nyfiken på att få veta vad den innehåller.

Igår firades det också, denna gång med @ellenwesterlund! Vi firade att vår kurs fått många anmälningar vilket vi såklart är superglada över.

Ellen är så himla gullig. När jag kom hem till henne efter jobbet, var maten färdig och uppdukad och glasen var fyllda med bubbel. Sånt uppskattar jag verkligen, att få komma fram till dukat bord och dessutom med toppen sällskap. Ellen hade lagat en riktigt krämig lyxpasta som smakade gudomligt. Alla gånger Ellen bjudit mig på middag så har det varit så gott! En riktig höjdare på att laga mat är hon.

Ikväll ska jag på en julfest med ett rätt så stort gäng vilket blir superkul! Ska försöka hinna förbi en stund på en födelsedagsfest också så med andra ord har jag en väldigt rolig kväll framför mig! Imorgon ska jag prova ut glasögonen som vi beställde för någon vecka sedan, håller tummarna att de ser bra ut. Ha en fin fredag, kram!