NY HEADER & DRÖMBILD

Godkväll! Här kommer ett sent inlägg, länge sedan jag sist bloggade såhär sent på kvällen. Har haft en rätt kaotiskt dag och har därför inte hunnit skriva förrän nu. Minns ni att jag skrev för några månader sedan att jag vill börja blogga tidigare på kvällen? Att jag ville ha mer planering bakom inläggen så att de kommer ut i tid. Har försökt hålla mig kring att blogga mellan 17-18.30 och även ibland på morgonen om tiden finns, och jag tycker det gått riktigt bra hittills. Skönt att få en lugnare rutin kring detta. Hoppas ni också tycker detta är något positivt!

Har ni haft en fin luciadag? Min har som sagt varit intensiv men ändå fin. Vi hann se på luciatåget med några vänner vilket var härligt. Brukade alltid vara och se på det med mina morföräldrar när jag var liten och nu som vuxen är det väldigt viktigt för mig att se luciatåget om jag bara har möjlighet. Kul med traditioner som man vill fortsätta med!

Som ni kanske märkt bytte jag header här om dagen. Tack för alla fina kommentarer angående den! Allt beröm borde dock gå åt min kompis Hencka som är fotografen bakom denna så jag hoppas han läser detta! Om jag inte är helt ute och cyklar så kan jag berätta att denna är fotad helt analogt vilket jag tycker är riktigt häftigt! Gillar hur han skapat en bild av två olika bilder, ger verkligen ett personligt intryck.

Avslutande måste jag bara visa er denna bild, fastän den egentligen inte har något med någonting att göra MEN den är så himla fin. Berättelsen bakom denna bild är en kväll i somras när jag och pappa körde ut till landet. Vi fick vittna den vackraste solnedgången som bröt fram bakom molnen. Det var så himla vackert så jag var tvungen att be pappa att sakta ner så att jag kunde fota och också bara ta in ögonblicket. Visst ser det drömlikt ut?