TRÄNINGSGLÄDJE & UNISPORT

Jag ska tydligen vara försiktig med vad jag önskar för idag har det vräkt ner snö. Dock är det för varmt i luften så det blir till slask på en gång, men ändå. Hade det bara varit några minusgrader så hade vi haft ett magiskt vinterlandskap runtomkring oss. Nu har ju allt regnat bort men förutsättningarna fanns en kort stund i varje fall. Passade på att fota av julfönstret vid Stockmann när jag gick förbi där, ser ju så mysigt ut!

Idag har jag jobbat hela dagen,ska berätta mer om vad jag jobbar med om ett litet tag, måste bara fundera hur. Trivs verkligen med det jag börjat jobba med nu, känns som min grej.

Efter jobbet gick jag till Unisport och köpte mig ett 4-månaders gymkort! Väldigt förmånligt att träna där som studerande, uppskattas verkligen när man inte har världens största budget att leva på. Är det någon annan som tränar på Unisport? Gillar ni det och har ni några bra tips jag känna till?

Hade först tänkt köpa endast ett gymkort på ett annat gym, som inte skulle inkludera några gruppass men sen när jag tänkte efter, så kände jag att jag kanske ändå borde ge det en chans. Är ju verkligen så mycket roligare att träna i grupp än ensam. Eller egentligen är kombinationen av båda två bäst.

Gymmet är väldigt fräscht och fint och har verkligen allt jag behöver plus att det är tillräckligt stort. Gillar inte att trängas när man tränar. Har hittat ett så skönt flow med träningen nu och framförallt har jag hittat tillbaka träningsglädjen, som ju lyste med sin frånvaro efter att jag slutade min alpina karriär. Många av mina vänner tränar också på Unisport så jag hoppas man hittar tider ibland som man kunde träna tillsammans på. Så härligt att fyllas av träningsglädje! :)