TVÅ SNABBA OM HELGEN

Hej! Sitter just nu på ett café i Helsingfors och väntar på att jag snart ska iväg och jobba igen. Hela denna dag har gått åt jobb förutom en några timmars paus där jag passade på att möta upp Maria. Så härligt att hinna ses igen, det var några veckor sedan sist.

Planen för ikväll är som sagt några timmar jobb på ett intressant evenemang och så ska jag kika förbi på en lillajulsfest. Blir dock tidig hemkomst för mig ikväll eftersom jag ska vara på jobb imorgon vid 11 och måste läsa på tent i några timmar innan det. Minns ni att jag skrev tidigare att jag är allt annat än sysslolös? Det stämmer verkligen för tillfället haha. På grund av lite tidsbrist tänkte jag avsluta detta inlägg med två snabba frågor. 

Helgens planer? Imorgon blir det tentläsning och jobb för hela slanten och på kvällen ska jag på en middag. En del av temat för kvällen är glitter och jag fick låna en helglittrig klänning av Jenny. Perfekt med vänner som har fin stil och är i samma storlek som en själv. På söndag blir det sedan en lugnare dag med chill & tentläsning. På kvällen ska vi på en konsert som jag sett fram emot redan länge, kommer bli så härligt!

Helgens önskan? Åh, bara att allt program går smidigt ihop och att det blir trevligt, men det vet jag redan att det kommer bli. Så kul med December, händer alltid mycket roligt under denna månad! 

Nu ska jag börja jobba, ha en fantastiskt fin fredagskväll!