SJÄLVSTÄNDIGHETSBAL

Som jag skrev tidigare firade vi igår Finland 100 år i Vikingasalen på Nylands Nation. Det var fullsatt i hela salen och balen var väldigt fint ordnat. Innan balen möttes vi upp ett gäng hos Veronica och skålade in kvällen.

Klädkoden var långklänning och jag passade på att ta på mig min balklänning som jag hade när jag tog studenten år 2014! Var lite orolig att den inte skulle passa längre, men den passade som tur perfekt. Älskar den klänningen, känner mig alltid extra fin i den. Dessutom matchar den med mitt hår så det är ju bara bättre ;)

Vi hade tur med sittplaceringen och satt väldigt nära varandra med hela gänget vilket såklart resulterade i en väldigt rolig kväll. Sällskapet är ju verkligen A och O för en lyckad kväll. Vi fick en god trerätters middag och till det blev det några fina tal och sång.

När vi sjöng Vårt land, Finlandia och Modersmålets Sång fick jag rysningar över hela kroppen. Det är så länge sedan jag firat en självständighetsdag hemma i Finland och att nu göra det tillsammans med hela 160 andra personer var mäktigt. Hela stämningen var överlag väldigt högtidlig vilket var härligt. Jag bestämde mig för att lämna kameran hemma och bara njuta av kvällen, så har tyvärr inga andra bilder att visa förutom den ovan. De två vackra damerna vid min sida är Veronica & Jenny, två helt fantastiska kvinnor.

Idag har jag varit och jobbat och nu väntar jag på Cessi som är påväg hit. Vi ska ha en riktig slapparkväll. Bara ligga på soffan, dricka te och prata förstås, i massor. Imorgon har jag program från morgon till kväll så det passar bra med en lugnare kväll idag. Hoppas ni hade en fin kväll igår och att denna dag varit bra. Hörs imorgon och då är det redan fredag! Härligt med en lite annorlunda vecka. Kram!