DAGS ATT GÅ VIDARE

För tillfället händer det så himla mycket i mitt liv, och jag älskar det! Jag är verkligen en person som gillar när det händer saker, när det sker förändring och när jag får utmanas och ta an nya utmaningar. Jag vill ha ett liv där alla dagar ser olika ut.

För mig har det alltid varit viktigt att jag gör sådant som inspirerar mig, som jag utmanas i och som jag tycker är riktigt roligt och givande. Till exempel min utbildning är så. Jag vill verkligen lära mig nytt och bli proffs inom mitt område. Det är viktigt för mig.

Ibland behöver jag förändring, om jag känner att jag fastnat eller att något tar för mycket av ett annat område som jag känner att är viktigt. Därför valde jag för ett tag sedan att säga upp mig på mitt gamla jobb. Jag kände att det var dags för nya vindar så till slut tog jag beslutet. Som ni kanske märkt har jag knappt skrivit något om vad jag jobbat med och det är helt enkelt av säkerhetsskäl, därför kommer jag inte berätta mer om det nu heller.

Jag är väldigt tacksam och glad för min tid på mitt förra jobb, jag har lärt mig mycket. Både om en helt ny bransch men även om människor. Hur man aldrig ska ta sin hälsa och välmående för givet utan verkligen uppskatta det. Jag har kommit i kontakt med olika sorters människor och fått ta del av många gripande livsöden. Det kändes som den rätta tiden att gå vidare därifrån nu men jag kommer alltid vara tacksam för min tid på det jobbet. Dessutom hade jag nöjet att ha en helt fantastisk förman och kollegor.

Så nu vet ni! Det var även en orsak till inlägget Hur vågar man ta de stora stegen?. Den listan som jag listar upp i det inlägget tog jag hjälp av när jag valde att gå vidare. Jag tänker att allt har sin tid, och att min tid att gå vidare var nu. Dessutom händer det en massa kul, så sysslolös är jag absolut inte, mer om det får ni veta i framtiden!

Ikväll ska jag spendera kvalitetstid med min bästa vän Cessi, kommer bli så härligt! Kram på er.