FÖR HON ÄR SÅ VÄRD ATT FÅ PRISET

Hej på er, trevlig söndag! Det har varit lite tyst här i helgen och det beror på ett massivt lass med skolarbete som ska fixas. Igår jobbade jag med skolarbeten på fullt fart fram tills jag skulle göra något väldigt kul, nämligen äntligen umgås med Daniela igen! Bilderna i detta inlägg är från i somras när vi var ute och seglade och när vi var på SANNIS konsert (klick). Tycker de är så härliga, och så saknar jag sommaren väldigt mycket, så tänkte att de passar perfekt.

Enda sedan Daniela flyttade till Vasa har vi inte hunnit ses så ofta, men nu hade vi äntligen hittat en tidpunkt som passade båda. Daniela kom hem till mig och så lagade vi hemlagad pizza och pratade igenom ALLT som hänt den senaste tiden. När jag och Daniela umgås kan man minst sagt säga att det inte är tyst en enda minut, hehe.

Som ni kanske minns har jag och Daniela lärt känna varandra via våra bloggar och redan över första kaffekoppen klickade det så bra mellan oss (läs mer, HÄR). Sedan dess har vi hängt ihop och det känns som att vi lärt känna varandra väldigt bra under det senaste tiden. Vi tänker lika om många saker, båda är väldigt glada som personer och vi har lätt för att prata med varandra. Det bevisades än en gång igår, för vi hann gå igenom sååå många olika samtalsämnen, och vad är inte bättre än det? Jag är väldigt tacksam och glad att jag har en vän som Daniela.

Det finns så mycket som händer, som inte syns i bloggar. Både som handlar om privatlivet men även blogglivet. Med Daniela pratar vi om båda två. När det händer något kul med min blogg, så är Daniela den första jag skriver åt. Vi håller varandra uppdaterade, bollar idéer, funderar hur man kan utvecklas och göra saker bättre och framförallt stöttar vi varandra. Hon är verkligen guld Daniela. Tänk om vi inte skulle blogga, då hade vi troligen aldrig träffats? Helt galet ju.

När Daniela blev nominerad till Årets Blivande Stjärnskott skrev hon åt mig och ni vet inte hur glad jag blev för hennes skull. Hon om någon är så sjukt värd det! Därför vill jag att ni nu går in HÄR och röstar på Daniela så att hon kammar hem vinsten som årets stjärnskott, det hade varit så mäktigt.

Nu ska jag fortsätta kämpa med skolarbetet. Har lovat mig själv att jag får hitta på något kul efter klockan 20.00 så ska köra sista rycket nu! Ha en fin fortsatt kväll, kram <3