FREDAGSMYS

Hej på er! Jag har tagit mig tillbaka hem och befinner mig för tillfället hos mina föräldrar i Grankulla. Var och provade ut nya glasögon idag och det är så himla svårt att bestämma sig för ett par. Jag är rätt petig och hittar något jag inte gillar i alla par jag provar. Nu har dom beställt ett par som jag hoppas kommer funka, ska prova dem och bestämma mig sedan när de kommit till butiken.

Planen för ikväll är att äta middag med mina föräldrar och så ska jag bara ta det lugnt. Passar på att göra bort lite skola & jobb innan middagen så att jag sedan kan slappna av efteråt. Så skönt med en lugn kväll. Ska tända en massa ljus och bara njuta av fredagsmys. Veckan blev lite annorlunda när jag var på Glöggrundan igår, känns som det är typ lördag nu haha.  

På tal om glöggrundan så måste jag ju lite berätta om den. Först och främst tyckte jag den var fantastiskt rolig. Uppfyllde verkligen alla mina förväntningar. Vi hade så roligt med mina vänner och träffade en massa bekanta. Perfekt sätt att börja julväntan på. Har inte varit i Åbo på jättelång tid så det var kul att vara tillbaka där. Glöggrundan är bra på så sätt att man ser mycket av stan eftersom man ofta byter ställe. Kommer definitivt vara med något annat år också!

Just nu sitter jag och planerar December månad, som verkar bli en riktig härlig månad. Tänkte att jag skulle skriva mer om det på söndag.  Hörs imorgon, kram!