SÅ GLAD ATT DET BRINNER INUTI

Godkväll! Ikväll är mitt fulla fokus på att bara ha kul, för jag är nämligen påväg till Glöggrundan! Har sett fram emot denna dag länge och det känns så kul att det nu är dags. Någon av er läsare som är påväg till Glöggrundan?

Jag bor hos min kompis Sofia, hennes lägenhet är helt underbar, skulle kunna flytta hit direkt hehe. Se nu bara på bilden nedan, hur mysigt ser det inte ut?

Jag kom fram till Åbo idag vid lunch och så gick jag direkt hem till Sofia. Vi började med att catcha up allt som hänt den senaste tiden, samtidigt som vi åt en god lunch. Passade även på att sy halarmärken på min nya halare men gav upp efter ett tag, får fortsätta nästa vecka. Väldigt annorlunda dag idag än i vanliga fall, ska verkligen passa på att njuta. I helgen måste jag sedan plugga i massor så det är bra att först ladda kroppen med en massa glad energi.

Ikväll är vi ett gäng som hänger ihop under kvällens gång, blir toppen. Åker tillbaka imorgon på morgonen för jag ska prova fram nya glasögon på fredag eftermiddag. Är verkligen sämst på att använda mina glasögon men mår så bra när jag använder dem, ingen huvudvärk eller trötthet. Ska prova ut ett par nya nu så att jag har två par eftersom jag alltid lyckas ha dem på fel ställe. Kul att dessutom kunna variera sig lite, man blir ju lätt less om man använder ett par hela tiden. 

Överlag känns det som att livet är på topp just nu. Jag har varit så sjukt glad de senaste dagarna. Går omkring och ler hela tiden haha. Njuter verkligen så mycket av denna känsla. Som jag skrivit tidigare har år 2017 varit riktigt tufft för min del och det känns så himla bra nu när alla pusselbitar äntligen börja falla lite på plats. När man inte behöver oroa sig konstant utan bara kan njuta av de fina stunderna.

När jag känner mig såhär glad så känns det som att det brinner inuti mig. Som en superkraft som gör att jag känner att jag kan göra vad som helst. Som gör att jag vågar drömma ännu större, prova läskiga saker och framförallt som gör att jag njuter av stunden. Den känslan sparar jag djupt i minnet för framtiden. Ha en fantastisk torsdag kväll kära ni, kram!