VARDAGSMAGI - LEVER JAG SOM JAG LÄR?

Godkväll! Som ni kanske märkt har jag haft en kort paus med min youtube kanal. Det var en period för ett tag sedan som det hände så himla mycket, både privat och på jobbet. Stora beslut skulle tas och dessutom hade jag skola och bloggen att tänka på.

Eftersom jag inte hade kommit igång med youtubekanalen så mycket som jag tänkt och vill, så kände jag att det är bättre att pausa nu och sen gå in helhjärtat när tiden och energin finns.

Det blir så tydligt på video om man inte är helt 100, i varje fall jag har ett väldigt tydligt kroppsspråk. Därför vill jag göra videon som är pigga och energiska och nu känner jag att jag har hittat en lite lugnare vardag och har betydligt mer energi.

Passade även på att byta namnet på kanalen, livsstil & hälsa kändes så vanligt och ville hitta något som kändes mer beskrivande och helt enkelt mer jag. Har grubblat så mycket och nu har jag kommit fram till att kanalen ska heta Vardagsmagi. Enkelt och lätt men ändå starkt. Älskar ordet magi.

I första videon efter pausen svarar jag på om jag lever som jag lär. Pratar lite kring mina tankar om det går att leva ett perfekt hälsosamt liv osv. Gästas även av en tolvåring som tycker att han ska vara med. Hoppas du gillar videon, du hittar den nedan eller på min Youtubekanal (klick). Ha en fin fortsatt kväll, kram!