DAGS ATT SLUTA MED MATINLÄGG & RECEPT?

Hej på er! Jag har precis kommit hem från Fammo. Stannade förbi där på en fika efter jobbet. Så lyxigt att bo så nära varandra. Brukar hälsa på henne varje vecka, hon är väldigt viktig för mig min Fammo.

Som ni kanske minns gjorde jag ett frågeformulär här på bloggen för någon vecka sedan. Om det är någon som inte fyllt i den får ni jättegärna göra det, ni hittar den genom att klicka här . Blir så tacksam och glad för varje svar jag får in, hjälper verkligen enormt mycket att planera hur bloggen kan utvecklas och vad som gillas & inte gillas.

I frågeformuläret hade jag en frågeställning som löd: Vad vill du se mindre av på bloggen? Nästan 80 % av alla svar handlade om samma ämne, nämligen att ni vill se mindre inlägg om mat & matrecept. Detta var kanske en aning väntat men blev ändå lite förvånad att det var så många av er som var av den åsikten. Tänk vad bra med feedback, nu vet jag ju och behöver inte fundera på hur det egentligen ligger till!

Så den senaste tiden har jag funderat mycket kring detta. Hur ska jag göra med matinläggen och recepten? Ska jag sluta med dem helt och hållet eller bara dra ner takten på dem? Eftersom jag också fått en hel del positiv feedback angående recepten och många glada meddelanden av läsare och bloggkollegor som provat mina recept har jag beslutat mig för att fortsätta med dem, men att inte känna någon form av press hur många recept i veckan som jag vill publicera.

Jag tänker mig att jag hädanefter kommer fortsätta med matrecepten, troligtvis med ca. ett per vecka. Under de dagarna som jag delar med mig av ett matrecept kommer jag publicera två inlägg, ett matrecept och ett vardagsinlägg. Både för att jag vill att de som inte gillar recept ska känna att de är värt det att kika in på bloggen ändå, men även för att de som verkligen gillar recepten ska få ta del av dem! Jag tycker själv att de är väldigt roliga att göra men samtidigt tidskrävande så det känns som att denna lösning passar mig perfekt. Mera känsla och ingen press helt enkelt.

Jag valde att skriva om detta för att verkligen visa att jag tagit åt mig av er feedback och att jag funderat på hur jag kan lösa detta på bästa sätt! Tycker ni att detta låter som ett bra upplägg? :)

PS. På feedbacken fick jag även önskningar om att ändra fonten samt att göra texten lite större. Har försökt trixa med det hela dagen och har nu hittat en jag gillar. Vill dock gärna höra era åsikter, är fonten lättläst och bra eller ska jag byta till en annan?