VINTER OCH BARNMYS

Hej på er! Idag har vi vaknat tidigt av en glad ettåring som sprungit omkring. Det är full fart på Elma, Elins dotter, vilket är så kul. Hon är så himla glad och energisk, springer omkring hela tiden och vill se på nya saker. Hon känner igen mig nu också och pekar alltid på mig när någon frågar var Corinne är, så söt.


Det blev inget inlägg igår kväll på grund av en liten incident i flyget. Hade tänkt skriva ett inlägg under min flygresa men jag råkade somna, till och med innan vi ens hunnit lyfta. Gissa när jag vaknar? Jo en och en halv timme senare när vi landar! Det var en så sjuk känsla, att liksom missa hela flygningen haha. Verkar som att jag verkligen behövde dendär sovstunden. När jag kom fram var det sedan full rulle fram till läggdags.

I skrivande stund är vi påväg till Vindeln. Där bor Elins föräldrar och vi ska tillsammans åka ut till deras stuga i Kussjön. Inne i stan i Umeå är det inte så vintrigt men nu när vi tagit oss utanför så blir det mer och mer vinter, sååå mysigt. Utomhus är det nästan tio minus och vi har dragit på oss ordentligt med kläder för att hålla oss varma hela dagen. Så härligt att få dra på sig underställen och dra fram "vinter-människan" i mig.

Jag har lovat mig själv att verkligen vila under dessa dagar. Veckan som gått har varit hektisk så jag känner att det behövs några dagars vila. Hoppas ni får en superfin lördag, kram.