COFFEE TO YOU

Goddag! Hoppas ni sovit gott och fått en bra start på dagen. Jag sov gott men kort. Klockan ringde vid 6 och klockan 7.00 började dagens yogapass. Med mig hade jag min vän Camilla och tur var väl det, eftersom jag var supertrött på morgonen och behövde verkligen riva mig upp från sängen. När man vet att någon väntar på en så hittar man alltid någon superkraft att ta sig upp, så det var tur att vi kommit överens om att gå tillsammans med Camilla. Väl framme och speciellt efter passet var det så värt morgonens kamp mot tröttheten. Bästa känslan. Efter passet åkte jag till jobbet, har ingen skola idag så passar på att jobba en lite längre dag.

Vet ni vad jag köpt i veckan? Jo denna guldiga mugg. Jag försöker att tänka på mina val i vardagen, försöker välja det miljövänligare alternativet osv. Enda sedan jag började skolan har jag märkt hur många koppar kaffe det blir per vecka för mig, vilket inte bara innebär att det slängs helt galet många engångsmuggar men även att det går mycket pengar till kaffe.

Så därför traskade jag till butiken häromdagen och köpte mig en hållbar och bra mugg som håller kaffet varmt i någon timme. Denna får nu följa med mig varje dag och det är så bra. Aldrig mera kallt kaffe, dåligt samvete över att man förbrukar för mycket engångsmuggar eller att det går för mycket pengar i onödan till kaffe.

Nuförtiden lagar jag kaffe varje morgon hemma och tar med mig till skolan. Perfekt budgettips till alla som känner att de vill dra ner lite på kostnaderna och som vet med sig att de köper kaffe på vägen någonstans! Nu ska jag fortsätta jobba, min lunchrast tar precis slut. Hörs ikväll!